Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Χυδαιότητα της συκοφαντίας



Την ώρα που τα σχολεία, μήνα Νοέμβρη, δεν έχουν βασικές ειδικότητες, δεν συζητάμε για Μουσική παιδεία, καλλιτεχνικά, βιολογία.
Την ώρα που η συντριπτική πλειοψηφία των γόνων των πολιτικών τζακιών, απολαμβάνουν υψηλού επιπέδου ακριβοπληρωμένη παιδεία κολλεγίων.
Την ώρα που οι νεοπροσλαμβανόμενοι εκπαιδευτικοί αμείβονται με 700 ευρώ.

Η κυβέρνηση της καταστροφικής σημερινής πολιτικής ανακάλυψε εκπαιδευτικούς με εμβάσματα στο εξωτερικό! Θέλουμε....
άμεσα τα ονόματά τους , παρ ότι έπρεπε πρώτα να βεβαιωθεί το παράνομο και μετά να ανακοινωθούν με ονοματεπώνυμο.

Με την ευκαιρία θέλουμε επίσημα να ανακοινωθεί η τύχη της λίστας Λαγκάρτ και τα ονόματα αυτών που εμπλέκονται με εξαγωγή αστρονομικών ποσών παρανόμως! Αν δεν σας κάνει κόπο ανακοινώστε που βρίσκονται όσοι χρηματίστηκαν από την  Siemens, δεδομένου ότι έχουμε δημόσια ομολογία χρηματισμού πολιτικών και όχι όνο στελεχών! Ζητείστε από τον αξιότιμο κο Μαρκογιαννάκη να μας εξηγήσει γιατί πληρώθηκε το σύστημα ασφαλείας c4i των ολυμπιακών αγώνων χωρίς να εγκατασταθεί κάν! Θυμήστε μας τι έγινε με τα υποβρύχια που έγερναν και ποιος έχει την ευθύνη! Εξηγείστε μας πολιτικά πως γίνεται η ΝΔ του κ. Σαμαρά, μετά τις δηλώσεις του ‘’εγώ δεν πρόκειται να συνεργαστώ με τους κλέφτες’’ , να συναποφασίζει μ αυτούς για την σωτηρία της χώρας! 

Άλλως θα είστε απλοί φθηνοί συκοφάντες και ανίκανοι να διαχειριστείτε τις τύχες του τόπου ! Ιδού πεδίο δόξης λαμπρό για την Αριστερά , απαιτείστε διαφάνεια , τρέμουν !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου